Verzenden

Wij hanteren 5 werkdagen voor het maken van uw product! Hierna zullen wij deze overdragen aan de bezorgservice van PostNL. U zult hierna een mail ontvangen met een track&trace code waarmee u het pakket kunt volgen.

Komt het pakketje beschadigd bij u aan? Maak een foto van het pakket en het beschadigde artikel en stuur deze op naar info@mooicadeau.com

 

RETOURNEREN

Elke bestelling die wordt gedaan wordt met aandacht ingepakt en verzonden. Ben je toch niet helemaal tevreden over je product, dan kan een product geretourneerd worden! Stuur jou bestelling binnen 14 dagen retour in de originele verpakking. De retourkosten zijn voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden. 

LET OP: Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour worden gestuurd.

De producten die zijn gepersonaliseerd kunnen niet retour worden gestuurd. Hiermee bedoelen wij de producten die bedrukt zijn met naam of andere tekst. Mocht er sprake zijn van een drukfout vanuit ons, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op. Binnen de 14 dagen zullen we het product opnieuw voor u maken. 

Product retour sturen:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn 
- Het artikel dient in de originele verpakking opgestuurd te worden.

 

2. Stuur een mail naar info@mooicadeau.com en geef aan welk product u retour wilt sturen en de reden hiervan. 

3. Verpak de artikelen en zorg dat de factuur erbij zit.

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:


Mooi Cadeau

Rijksstraatweg 180

7395ME Teuge 
(Dit is geen afhaaladres)

 

5. Pak het artikel goed in en geef het af bij een afgiftepunt naar keuze. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. (mocht het artikel beschadigd bij ons aankomen dan kunnen wij helaas het bedrag niet retour sturen)


6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.  

Bij het terugsturen van de bestelling krijgt u het volledige bedrag teruggestort, exclusief de verzendkosten retourkosten.